google483b55694c5603d6.html Tallers per adults | artvisual

TALLERS PER ADULTS 

Sota el nom "Descobreix l'art" comparteixo la meva experiència i coneixements tan sobre els artistes, la seva obra i interpretació, tècniques artístiques com d'altres temes relacionats en l'art.

Aplicat a qualsevol espai com: escoles, instituts, biblioteques, etc. coneixerem l'art des de la vesant de l'artista com de la pròpia implicació en la creació de l'obra.

Cada activitat és pensada per que tothom pugui realitzar-la i participar activament sense tenir una experiència prèvia.

Apropant així, els beneficis que comporta connectar amb la bellesa de l'art com de la seva pròpia creació.

Per a més informació detallada dels tallers  o qualsevol altre consulta contacteu sense cap compromís

         RESUM TALLERS 2019-2020

1. Efemèride Leonardo Da Vinci. (2019): Ens aproparem a la vida de l'artista amb la realització d'un        mural collage. M'entres duri la activitat s'aproparan coneixements sobre la vida i curiositats de Leonardo.

2. Dones a l'ombra: Coneixerem dones al llarg de l'historia que van aportar gran valor a l'art, malgrat els homes sovint els seus propis marits s'emportaven els seus mèrits. 

 

3. Efemèride Raphael (2020): La millor manera de conèixer un artista és a traves de la seva obra.

Partint d'una obra pictòrica de Raphael en blanc i negre i amb un tractament lliure, cadascú crearà una nova reinterpretació en color del quadre.

M'entres duri la activitat s'aproparan coneixements sobre la vida i curiositats de Raphael.

4. Interpretació d'obres d'art: Cada obra te un contingut i un context que li aporta diferents significats i interpretacions. Conèixer aquests detalls interessants, historia , origen de l'obra com dels artistes que la van crear ens ajudarà a connectar amb l'obra.

5. Especial Frida Kalo: La coneixem ja com un mite, que és va crear a si mateixa com a tal. Descobrirem com i perquè.

A traves de l' interpretació d'algunes de les seves obres més simbòliques i amb més càrrega emocional coneixerem la vida i dificultats de l'artista més representativa de l'art Mexicà.

 

6. Activitat plàstica d'art teràpia: Cada alumne aprendrà a realitzar la seva obra pictòrica abstracte mitjançant la tècnica del Monotip.

Aquesta és una tècnica experimental, que no te dificultats tècniques i que permet resultats molt atractius. Partim d'un joc de taques de colors i textures per crear cadascú la seva manera d'entendre la tècnica.

No es requereix experiència en dibuix o pintura.

 

7. Neuroestètica en l'art: Partint dels estudis sobre el cervell i el procés creatiu i altres investigacions sobre neurociència, es realitzaran unes activitats que ajudaran a entendre el funcionament del cervell en la realització d'una obra artística.

 

  • Coneixerem curiositats del nostre cervell i com respon davant dels estímuls visuals com l'art.

  • Perquè ens atrau la bellesa, o uns colors davant d'altres?

  • Perquè segreguem dopamina quan mirem o creem art?

  • Que es el color i com l'interpretem?

 

(Projecte premiat per l'Ajuntament de Parets per ser impartit a professors i educadors de Nicaragua, Sant Francisco de Cuajiniquilipa 2006)

 

8. Dones a l'ombra: Coneixerem dones al llarg de l'historia, (partint del renaixement fins el s.xx.) que van aportar gran valor a l'art, malgrat els homes sovint els seus propis marits s'emportaven els seus mèrits, com per exemple:

 

9. Activitat plàstica d'il·lustració botànica: Saber dibuixar és saber mirar.

Aprendrem amb una nova mirada i atenció a captar molta de l' informació que ens envolta i ens passa inadvertida

Il·lustrarem amb tècniques bàsiques de manera ràpida i senzilla la natura que ens envolta.

Un taller molt fresc i espontani que ens ajudarà a explicar amb unes poques taques de color i un reforç de tinta els elements botànics dels que disposarem.

10. Taller de punts de llibre: Amb materials bàsics i quotidians realitzarem uns punts de llibre creatius a part d'ensenyar diferents opcions per poder-los comercialitzar.